Gezocht: Sterke verhalen van jongeren met ervaring in de (jeugd)zorg!

Waarom jouw verhaal en ervaring delen belangrijk is? De zorg voor en met jongeren kan alleen verbeteren als professionals en gemeenten weten wat jij nodig hebt! Jouw verhaal kan het verschil maken.

Tijdens een Meet&Eat in de regio krijg jij de kans om jouw verhaal te vertellen aan professionals uit de zorg, de gemeenten en jongerenorganisaties. Samen met 2 ervaren jongeren bereid je jouw verhaal van te voren voor tijdens een workshop, zodat je weet wat je kunt verwachten en hoe je jouw verhaal `sterk´ maakt.

De Meet&Eat is het moment waarop jij jouw verhaal gaat vertellen. Je gasten aan tafel zijn hulpverleners, beleidsmedewerkers, leden van het sociale wijkteam of jongerenwerkers. Zij luisteren en jij vertelt! De gasten gaan daarna met jou in gesprek om te leren van jouw verhaal en te bespreken wat er goed gaat of beter kan

Voor jouw bijdrage krijg je behalve het gratis eten een vergoeding van 15 euro.

Dit is jouw kans om je stem te laten horen, te vertellen wat goed gaat of beter kan in de jeugdzorg en vooral te laten zien dat jouw ervaring telt! Durf jij de uitdaging aan, stuur dan een app of bel naar 06-22113331 (coördinator Jeugd Lucy van der Linden). Je mag ook mailen naar rpe.aanmeldingen@gmail.com

Dit is een initiatief van het Regionaal Platform Ervaringsdeskundigheid (RPE), dat adviezen en tips geeft, die alleen zijn gebaseerd op ervaringen van burgers die weten hoe het in de praktijk werkt. Het RPE werkt voor het thema jeugd samen met het JongerenNetwerk, Jimmy´s Nijmegen en de jeugdverbinder van de Gemeente Nijmegen.

gezocht%20sterke%20verhalen-page-001

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s