NextChange| Dag van de Jongerenparticipatie

spiegel-jimmys

Jimmy’s is dé plek in de regio Nijmegen waar jongeren terecht kunnen met alle vragen, ideeën en talenten. Ze worden hierbij geholpen door een netwerk van vrijwillige jongeren en krijgen ondersteuning hierbij van een uitgebreid netwerk van professionals en instellingen. Door de gemeente is Jimmy’s aangewezen als dé plek voor jongerenparticipatie, we werken hierbij samen met onder andere TandemWelzijn, NIM / R75, het Werkbedrijf, de Jongerenrechtswinkel, de gemeente Nijmegen, GGD en het Interlokaal.

Tijdens onze samenwerking met Joppe Heiligers, de jeugdverbinder van gemeente Nijmegen, realiseerden we ons dat er veel plekken in (regio) Nijmegen zijn waar iets gebeurt op het gebied van jongerenparticipatie, maar dat deze plekken elkaar weinig tot niet in het vizier hebben. Dat moet anders!

Daarom ons initiatief: NextChange! Oftewel een dag voor en over jongerenparticipatie, waarbij niet alleen de betrokken partijen, maar vooral ook participerende jongeren kunnen uitwisselen en inspireren. Om de cirkel gelijk te doorbreken, willen we samen de andere partijen deze dag vorm en inhoud geven.

Hiervoor zijn wij opzoek naar actieve jongeren en andere mensen die op wat voor manier dan ook betrokken zijn bij jongerenparticipatie, vandaar aan jullie deze uitnodiging.

Op 18 oktober aanstaande willen we deze startbijeenkomst laten plaatsvinden bij Jimmy’s Nijmegen op Van Berchenstraat 3b, met vanaf 18:30 inloop en programma van 19:00 tot 21:00 uur.

Wij hopen op een deelname van zoveel partijen als mogelijk, dus schroom niet om deze uitnodiging door te sturen. Graag horen we van jullie of je komt en/of wie jullie nog meer uitnodigen. Dit kan op margriet@jimmys024.nl

Door Margriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s